Jedzenie

Drożdżowe ślimaczki z szynką i serem

 

Opis

Na gotowe ciasto drożdżowe wykładamy cienkie plastry szynki oraz cienkie plastry sera żółtego. Całość zwijamy w rulon i kroimy, tak aby utworzyć ślimaczki. Pieczemy w piekarniku według przepisu na opakowaniu ciasta.

Tagi


Źródło

http://zszywka.pl/p/--14343962.html

Często wyszukiwane

Zakładka do książki, w kształcie klucza wiolinowego przeźroczysty głośnik składany rower obrazy wycinki taśme klejącą ze wzorem zebrę na paznokciach graffiti dopasowane do otoczenia deskę do krojenia z sitkiem wiszące łóżka ramkę do zdjęcia zdobioną skorupkami jaj jajeczka czekoladowe w wydmuszce stół ze starych drzwi Bułeczki ze szpinakiem, szynką i serem bluzę z nietypowym nadrukiem kolorowe paznokcie Kolorowe bombki choinkowe oświetlenie z butelek po piwie 20 sposobów na przyozdobienie ciasta Zatopiony kubek super kosmetyczkę w kształcie ust

Popularne kategorie


Zapisz się do newsletter'a
...i bądź na bierząco informowany o najlepszych promocjach
Masz pytania? Napisz do naszego konsultanta
sklep@ciachbajera.pl
Sklep On-line Ciachbajera
Ul. Stefana Żeromskiego 114/88, 26-600 Radom, NIP: 7962905067
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2022 Sklep Ciachbajera.pl