Jedzenie

Paszteciki w innym wydaniu

 

Opis

Gotowe ciasto francuskie dzielimy na jajowate części widoczne na zdjęciu. Na nich układamy starty żółty ser oraz drobno pokrojoną szynkę. Ciasto zawijamy w rulon i kroimy na małe kwadraciki. Pieczemy w piekarniku, tyle czasu ile podane jest na opakowaniu ciasta.

Tagi


Źródło

http://zszywka.pl/p/ciasto-francuskie--plus--szynka--pl-14268202

Często wyszukiwane

bajkowy domek łatwiejsze nalewanie z dużych baniaków wieszak z rączki od parasola efektowne naklejki na ścianę Nowe życie starej, zniszczonej podkoszulki Nawadniacz roślin Roladki z piersi z kurczaka, z serem żółtym i szynką tort snickers Klimatyzator - zrób to sam! lampionik z puszek Karmelowe ciastka z ryżem preparowanym smażone lody w chrupiącej panierce Orzeźwiacz cytrusowy rower jako dekoracja do łazienki Parówki w cieście - mumie wodospad ogrodowy z butelek dekoracje z butelki bagażnik samochodowy dla biznesmena Pufy z plastikowych skrzynek Super pomysł na ozdobienie na przykład wazonów

Popularne kategorie


Zapisz się do newsletter'a
...i bądź na bierząco informowany o najlepszych promocjach
Masz pytania? Napisz do naszego konsultanta
sklep@ciachbajera.pl
Sklep On-line Ciachbajera
Ul. Stefana Żeromskiego 114/88, 26-600 Radom, NIP: 7962905067
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2021 Sklep Ciachbajera.pl